Image

Onze beste dienstverleners van augustus 2020!

Onze beste dienstverleners van augustus 2020!

Het is zover! De drie beste dienstverleners van augustus 2020 zijn bekend! En wat zijn we blij om zowel een bekende als nieuwe gezichten ertussen zien te staan!

Graag stellen we u voor aan onze TOP3 van augustus 2020: Ahmed, Jolien en Zakaria. Proficiat!

Om onze drie beste dienstverleners van augustus 2020 beter te leren kennen, hebben we ze opgebeld en enkele vragen gesteld. Benieuwd wie ze zijn en wat ze doen? Lees snel verder, we stellen ze graag aan jullie voor! We starten met onze beste dienstverlener van de maand: Ahmed!

🥇 Ahmed

Ahmed ListMinut

1. Wie ben je?
Ik ben Ahmed, ik ben 47 jaar oud. Ik ben zelfstandige in de renovatiesector en tijdens mijn vrije tijd ben ik ook duikinstructeur. Ik heb een mooi gezinnetje samen met mijn vrouw en drie dochters. Ik heb veel ervaring in het renoveren van gebouwen, ik heb namelijk altijd het werk zelf gedaan. Ik werkte voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsafwerking. En dat is wat ik vandaag wil bieden aan al mijn klanten: een mooie kwaliteitsafwerking.

2. Heb je een leuke anecdote over één van je diensten ?
Ik heb een dienst uitgevoerd waar de klant me echt heeft geraakt. Ik moest leuningen bevestigen voor een mindervalide persoon. Ik heb toen mijn dienst gratis aangeboden, omdat ik deze persoon wou helpen. Ze weigerde. Tijdens de dienst hebben we heel veel gebabbeld. De klant (98 jaar oud!) vertelde me verhalen van tijdens de oorlog en zelfs over de concentratiekampen. Het was echt een ontroerend persoon. We hebben een mooi en open gesprek gehad, ondanks onze verschillende geloofsovertuigingen. Het was zeer aangenaam en zal me altijd bijblijven.

3. Waarom gebruik je ListMinut graag?
ListMinut is voor mij een springplank geweest. Ik was werkloos en dankzij ListMinut ben ik als zelfstandige kunnen beginnen werken. Ik wil van dit moment gebruik maken om heel het team te bedanken voor alles wat ik dankzij hen heb kunnen verwezenlijken. Ik ben pas in juni 2020 begonnen en sindsdien, volgen de jobs elkaar op!

Vandaag heb ik vaste klanten met wie ik graag verder wil werken via ListMinut, omdat ik zo geen zorgen heb ivm de facturatie. Het is echt handig. Iets anders waar ik van houd, is de ListMinut-magie: als je toekomt bij een klant is er een relatie die eigen is aan ListMinut. Dat menselijk kantje, daar ben ik dol op!

4. Heb je nog tips voor de andere dienstverleners van ListMinut?
Doe geen half werk. Zorg voor de afwerking en uw klanten zullen blij zijn. Veel succes iedereen!

🥈 Jolien

1. Wie ben je?
Ik ben Jolien en ik woon in Gent. Ik ben student Burgerlijk Ingenieur en zit nu in mijn laatste jaar van mijn master. In mijn vrije tijd geef ik graag bijles, vooral in talen en wetenschappelijke vakken, zoals chemie en wiskunde, maar ik geef daarnaast ook zwemles. Via internet ben ik op de website van ListMinut terecht gekomen en heb me meteen ingeschreven. ListMinut neemt alle administratie uit handen zodat ik me volledig kan focussen op bijles geven, super handig!

2. Heb je een leuke anecdote over 1 van je diensten?
Sinds enkele weken geef ik zwemles aan een vrouw die zich wat meer comfortabel in het water wil voelen. Het was een leuke eerste les en meteen legden we een tweede les vast. Toen ik de keer daarop in het zwembad aankwam, stelde de vrouw haar zus voor. Ze kwam supporteren. Zo leuk! De zus was super enthousiast en boekte meteen een zwemles voor haar twee kindjes én hun vriendje! Dat is een groot compliment, en het geeft me enorm veel voldoening om te weten dat ik voor hen een verschil kan maken!

3. Waarom gebruik je ListMinut graag?
ListMinut is gemakkelijk te gebruiken, het platform spreekt voor zich en er is geen administratieve rompslomp. Het grootste voordeel is de flexibiliteit. Ik kan zelf mijn agenda bepalen, wat handig is als student. De afwisseling tussen de wetenschappelijke vakken, talen en zwemlessen is ook heel fijn. Maar het leukste aan ListMinut zijn de klanten! De ene dag geef ik zwemles aan een meisje van 4 jaar, de andere dag help ik een 19-jarige student met zijn examen Chemie en de week daarna geef ik bijles Nederlands aan iemand van 35. Ze hebben elk hun eigen doelen en ik ben blij dat ik ze mag helpen om hun doel te bereiken!

4. Hebt u nog tips voor de dienstverleners van ListMinut?
Blijf altijd vriendelijk en correct. Heb je een afspraak op een bepaalde datum en uur? Zorg ervoor dat je op tijd bent. Betrokkenheid maakt vaak het verschil. Ik stuur altijd een berichtje naar mijn studenten om hen succes te wensen met hun examen. Dat is een kleine moeite voor mij, maar betekent zoveel voor hen!

🥉 Zakaria

1. Wie ben je?
Mijn naam is Zakaria. Ik ben een trotse papa van een zoontje van 18 maand. In mijn leven heb ik al heel wat verschillende beroepen uitgevoerd. Ik ben magazijnier geweest, ik heb op de luchthaven gewerkt, ik heb leveringen gedaan,… Sinds kort ben ik zelfstandige geworden en werk ik via ListMinut als leverancier en verhuizer. Ik heb eindelijk iets gevonden wat bij mij past, ik ben 100% mezelf in dit soort jobs. Ik ben echt heel blij dat heb gevonden wat ik leuk vind en dat ik zo’n jobs ook kan uitvoeren.
Ik ben bij ListMinut beginnen werken als particulier, maar ik ben overgeschakeld naar zelfstandige niet zo lang geleden, want ik voel me echt gelukkig met dit werk en dus wou ik dat voltijds blijven doen.

2. Heb je een leuke anecdote over één van jouw diensten?
Ik heb er een heleboel, maar twee hebben me echt ontroerd!
Na het uitvoeren van een dienst bij een klant, zei ze “Ik ga jou een evaluatie geven, nog beter dan alle andere evaluaties van uw andere klanten!” en een andere klant heeft mij ooit gezegd “Ook al zou ik je willen vergeten, dat lukt me niet!” Dat is echt leuk om te horen. Ik doe wat er van mijn klanten gevraagd wordt, ik word ervoor betaald, maar wat mij echt plezier geeft, is zo’n complimenten krijgen. Het is eerder werken voor vrienden dan voor klanten, daar ben ik altijd superblij mee.

3. Waarom gebruik je ListMinut graag?
Het menselijk aspect zonder twijfel ! Ik vind het heerlijk om via ListMinut te kunnen helpen, omdat ik zo leuke mensen ontmoet. Mijn klanten worden soms zelfs vrienden. We creëren een vertrouwensrelatie en daar hou ik van. Naarmate de dienstverlening vordert, heb ik het gevoel dat de klant mij begint te vertrouwen. Dit zorgt voor supertevreden klanten en dus een geweldige job!

4. Heb je nog tips voor de andere dienstverleners van ListMinut?
Ik heb er drie! Het zijn mijn gouden regels om tevreden klanten te hebben:
Wees correct en beleefd
Vraag een goede en correcte prijs
Zorg ervoor dat je altijd goed communiceert met de klant

Bedankt aan onze dienstverleners, om elke dag opnieuw hun beste been voor te zetten!

Benieuwd hoe u beste dienstverlener van de maand kan worden? Lees hier alle uitleg! En wie weet zetten we u volgende maand in de kijker!  Wist u dat de beste dienstverlener van de maand ook een geschenkje krijgt? Niet slecht he!

Veel liefs,
Het ListMinut-team

Leave a Reply