Het Ring Twice team: ontmoet Alison!

Alison ListMinut

‘Team work makes the dream work’ en dat ervaren we bij Ring Twice elke dag opnieuw! Het Ring Twice team is een leuke bende van 20 gemotiveerde en gelijkgestemde mensen. Benieuwd wie we zijn? We stellen ons graag voor! 

Vandaag zetten we Alison voor de camera! Veel Ring Twice dienstverleners zullen haar ondertussen al kennen. Ze is onze Nr1 contactpersoon voor alle Franstalige dienstverleners! We stelden haar enkele vragen waar ze met al haar enthousiasme op antwoordde!

 1. Hey Alison! Wat weet onze community nog niet van je? 

  “Hey! Ik ben 28 jaar en woon in Brussel. Ik speel hocky sinds ik 6 of 7 jaar oud was. Wat me typeert, is dat ik niet goed ben in niets doen. Ik probeer altijd me-time in te plannen in mijn vrije tijd, maar op één of andere manier gooi ik die plannen toch overboord om iets met vrienden te gaan doen. Tjah, wat kan ik zeggen? Ik ben graag bezig! 😊

  Ik werk sinds 4,5 jaar bij Ring Twice. Toen waren we nog maar met 4! We hebben veel leuke en spannende uitdagingen gehad de afgelopen jaren, en dat zie je ook in hoe Ring Twice is gegroeid. Het is cool om te zien waar we 4 jaar geleden stonden met Ring Twice, en waar we nu staan!”

“Ik ben graag bezig!”

Team ListMinut
 1. Wat doe je bij Ring Twice?

  “Ik zorg voor onze community van dienstverleners. Mijn doel is onze dienstverleners elke keer opnieuw de best mogelijke ervaring bieden via Ring Twice. En dat doe ik door onze dienstverleners wegwijs te maken op ons platform en ze te helpen waar nodig. Ik merk vaak dat van zodra ze een eerste job hebben gedaan, de volgende jobs elkaar vloeiend opvolgen. En dan zijn ze vertrokken! Ik vind het belangrijk onze dienstverleners gelukkig te houden, want als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook!

  Ik probeer ook altijd zo beschikbaar mogelijk te zijn voor onze dienstverleners. Soms is het moeilijk om de telefoon, mail en sociale media allemaal tegelijk in het oog te houden. Maar ik zorg er altijd voor dat iedereen zo snel mogelijk een antwoord krijgt! En de gesprekken met onze dienstverleners zijn super interessant. Het kan zijn dat ik op 1 dag 3 keer dezelfde vraag krijg, maar het gesprek zal altijd anders verlopen. Want onze dienstverleners zijn allemaal uniek, en hebben allemaal hun eigen verhaal. En dat is cool om te horen!

  Vaak krijg ik ook feedback van onze community. En dat is super waardevol! Want het kan zijn dat er voor het Ring Twice team iets super logisch is, maar voor een dienstverlener helemaal niet handig is. Met die feedback gaan we dan aan de slag! Zo proberen we altijd de ervaring van onze dienstverleners op het Ring Twice platform te verbeteren. En daarvoor zijn we onze dienstverleners super dankbaar!”
 1. Wat vind je het leukste aan werken bij Ring Twice?

  “De dagelijkse uitdagingen, die houden me scherp! We zijn een start-up in volle groei. Dat betekent dat we vaak creatief moeten omspringen met ideeën. En dat maakt het interessant!

  En natuurlijk het team! We hebben het vaak druk, maar dat houdt ons niet tegen om elkaar te helpen waar nodig. En dat maakt de sfeer op kantoor zo leuk! We werken allemaal samen naar 1 doel, maar hebben ook allemaal ons eigen karakter. Het is een mengelmoes van individuen die goed kunnen samenwerken, en af en toe ook eens goed kunnen lachen met elkaar!

  Bij Ring Twice zie je ook snel het resultaat van je werk. Dus als we een doel bereiken, wordt dat ook gevierd met het hele team!”
 1. Wat is je meest memorabele moment bij Ring Twice?

  Als ik er 1 moet kiezen, is het de lancering van de Ring Twice app in Google Play Store en de Apple Store! Vroeger konden onze dienstverleners hun jobs alleen via de website opvolgen. We merkten dat er meer vraag kwam naar een applicatie. Onze dienstverleners zijn vaak onderweg en met een applicatie kunnen ze hun jobs overal meenemen en managen. We wilden hier natuurlijk naar luisteren, maar voor zo’n jong bedrijf als Ring Twice was het niet gemakkelijk om een applicatie te ontwikkelen. 

  Uiteindelijk zijn we daar in geslaagd en nu hebben we een applicatie voor onze dienstverleners én klanten! De lancering van deze applicatie was dus een top-moment voor mij!”
 1. Wat is je volgende to-do op je takenlijst? 

  “Aha! Ik heb er nog wel een paar. 😉 Eerst werk ik mijn mails en telefoontjes af, zodat alle dienstverleners een antwoord hebben gekregen op hun vragen. En dan neem ik graag de tijd om een paar van de artikels te lezen die ik doorheen de vorige weken heb opgeslagen. Ik hou ervan om mijn curiositeit te prikkelen en inspiratie op te doen om zo ook anderen te kunnen inspireren.

Bedankt Alison!

Benieuwd naar de rest van het Ring Twice team? Hou de blog in de gaten, want we stellen elk Ring Twice teamlid voor!

Groetjes,
Het Ring Twice team

Leave a Reply