Het Ring Twice team: ontmoet Elisabeth!

‘Team work makes the dream work’ en dat ervaren we bij Ring Twice elke dag opnieuw! Het Ring Twice team is een leuke bende van 20 gemotiveerde en gelijkgestemde mensen. Benieuwd wie we zijn? We stellen ons graag voor! 

Vandaag zetten we Elisabeth in de kijker. Wij kennen Elisabeth als de enthousiaste plantenliefhebber met een hart voor dieren die altijd klaar staat om iedereen te helpen! Haar favoriete woordje is ‘”schattig” en ze zweert bij “the vegan lifestyle”. U kent Elisabeth ongetwijfeld als de vriendelijke stem aan de telefoon als u hulp wenst bij een dienstaanvraag. Elisabeth zet zich namelijk elke dag in voor de Nederlandstalige klanten van Ring Twice. Daarnaast zorgt ze ervoor dat het Ring Twice kantoor altijd voorzien is van alle benodigdheden en houdt ze de administratie strak op orde! Wij hebben Elisabeth, ook wel Eli genoemd door alle collega’s, een paar vragen gesteld en daar antwoordde ze met plezier op! Leest u mee?

Hey Elisabeth, kan jij ons meer vertellen over jouw werk bij Ring Twice?

Ja, natuurlijk! Ik werk sinds 3 jaar bij Ring Twice en ben halftijds verantwoordelijk voor de Nederlandstalige klanten en halftijds ben ik office manager. Ik doe dus voornamelijk alle communicatie met de Nederlandstalige klanten en werk op de day-to-day taken van Ring Twice. Day-to-day taken zijn bijvoorbeeld de administratie, de facturatie en ervoor zorgen dat alle benodigdheden in het kantoor aanwezig zijn.

We hebben allemaal hetzelfde doel en dat is op korte termijn zoveel mogelijk positieve impact creëren in de wereld.

– Elisabeth

Hoe zou je de sfeer bij Ring Twice beschrijven?

Wij zijn een jong en dynamisch team wat je ook duidelijk voelt in de team spirit! We hebben allemaal hetzelfde doel en dat is op korte termijn zoveel mogelijk positieve impact creëren in de wereld. Ondertussen hebben we een team van 21 collega’s. We zijn snel gegroeid het voorbije jaar maar het familiegevoel blijft steeds heel belangrijk. We zijn niet alleen collega’s, maar we zijn ook écht vrienden. Er wordt veel ‘gelachen en gezwanst’ en dat is fijn! Het maakt het samenwerken nog leuker!

En wat kunnen je collega’s doen om jou te doen glimlachen?

Om mij te doen glimlachen? Gemakkelijk! Je doet me écht een plezier met een plantje! Zet eender welk plantje voor mijn neus, en ik ben gelukkig! Ondertussen weten mijn collega’s dat al goed. Ik fleur namelijk het kantoor graag op met wat groen. Elke lente verpot ik alle planten op kantoor en geef ze een grotere pot. Ik krijg dan hulp van mijn collega’s wat super leuk is. Dat is een soort van teambuilding he!

Wat is de leukste herinnering die je hebt aan een gesprek met een klant?

Ik heb niet echt één specifieke herinnering maar ik vind het heel fijn om te merken hoe dankbaar klanten zijn als ik ze verder help. Met een welgemeende ‘dankjewel’ kan mijn dag echt niet meer stuk. Dat brengt een lach op mijn gezicht! Had ik al gezegd dat we elke dag een positieve impact willen hebben op de wereld? Voila!

Heb jij al beroep gedaan op een dienstverlener? En zo ja, voor welke dienst?

Ja, absoluut! Ik vind het belangrijk dicht bij onze missie te staan. En dat kan alleen maar door het ook echt te ervaren! Daarom maak ik vaak zelf gebruik van Ring Twice om wat klusjes in huis te laten uitvoeren. Onlangs heeft een dienstverlener me geholpen met enkele kamers en de keuken te schilderen. Het doet me echt plezier te zien met hoeveel passie dat wordt gedaan. Het is niet zomaar een job voor de Ring Twice dienstverleners, ze tonen graag hun kennis en vakmanschap, en dat kan ik alleen maar aanmoedigen!

Als je je zou aanmelden als dienstverlener, waar zou je de klanten mee kunnen helpen?

Dat is gemakkelijk, tuinieren en honden uitlaten! Daar heb ik namelijk veel kennis over en doe ik met veel passie! 😉

Wat staat er nog op jouw takenlijst? 

Vandaag focus ik me vooral nog op de financiële administratie. Het is namelijk belangrijk dat onze dienstverleners tijdig hun betalingen uitbetaald krijgen. Dat doe ik altijd met veel aandacht en precisie. Ik heb deze week ook nog enkele vergaderingen gepland met collega’s, maar ook met een externe partner voor wie ik een presentatie zal voorbereiden. En dan focus ik mij ook op de mailtjes die ik ontvang van klanten en help ik ze graag verder. En voor je het weet, is de week voorbij! Dat gaat altijd zo snel, maar dat is alleen maar een goed teken! 😉

Bedankt Elisabeth!

Benieuwd naar de rest van het Ring Twice team? Hou de blog in de gaten, want we stellen elk Ring Twice teamlid voor!

Groetjes,
Het Ring Twice team

Leave a Reply