Image

Onze beste dienstverleners van augustus 2020!

Onze beste dienstverleners van augustus 2020!

Het is zover! De drie beste dienstverleners van augustus 2020 zijn bekend! En wat zijn we blij om zowel een bekende als nieuwe gezichten ertussen zien te staan!

Graag stellen we u voor aan onze TOP3 van augustus 2020: Ahmed, Jolien en Zakaria. Proficiat!

Om onze drie beste dienstverleners van augustus 2020 beter te leren kennen, hebben we ze opgebeld en enkele vragen gesteld. Benieuwd wie ze zijn en wat ze doen? Lees snel verder, we stellen ze graag aan jullie voor! We starten met onze beste dienstverlener van de maand: Ahmed!

🥇 Ahmed

Ahmed ListMinut

1. Wie ben je?
Ik ben Ahmed, ik ben 47 jaar oud. Ik ben zelfstandige in de renovatiesector en tijdens mijn vrije tijd ben ik ook duikinstructeur. Ik heb een mooi gezinnetje samen met mijn vrouw en drie dochters. Ik heb veel ervaring in het renoveren van gebouwen, ik heb namelijk altijd het werk zelf gedaan. Ik werkte voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsafwerking. En dat is wat ik vandaag wil bieden aan al mijn klanten: een mooie kwaliteitsafwerking.

2. Heb je een leuke anecdote over één van je diensten ?
Ik heb een dienst uitgevoerd waar de klant me echt heeft geraakt. Ik moest leuningen bevestigen voor een mindervalide persoon. Ik heb toen mijn dienst gratis aangeboden, omdat ik deze persoon wou helpen. Ze weigerde. Tijdens de dienst hebben we heel veel gebabbeld. De klant (98 jaar oud!) vertelde me verhalen van tijdens de oorlog en zelfs over de concentratiekampen. Het was echt een ontroerend persoon. We hebben een mooi en open gesprek gehad, ondanks onze verschillende geloofsovertuigingen. Het was zeer aangenaam en zal me altijd bijblijven.

3. Waarom gebruik je ListMinut graag?
ListMinut is voor mij een springplank geweest. Ik was werkloos en dankzij ListMinut ben ik als zelfstandige kunnen beginnen werken. Ik wil van dit moment gebruik maken om heel het team te bedanken voor alles wat ik dankzij hen heb kunnen verwezenlijken. Ik ben pas in juni 2020 begonnen en sindsdien, volgen de jobs elkaar op!

Vandaag heb ik vaste klanten met wie ik graag verder wil werken via ListMinut, omdat ik zo geen zorgen heb ivm de facturatie. Het is echt handig. Iets anders waar ik van houd, is de ListMinut-magie: als je toekomt bij een klant is er een relatie die eigen is aan ListMinut. Dat menselijk kantje, daar ben ik dol op!

4. Heb je nog tips voor de andere dienstverleners van ListMinut?
Doe geen half werk. Zorg voor de afwerking en uw klanten zullen blij zijn. Veel succes iedereen!

🥈 Jolien

1. Wie ben je?
Ik ben Jolien en ik woon in Gent. Ik ben student Burgerlijk Ingenieur en zit nu in mijn laatste jaar van mijn master. In mijn vrije tijd geef ik graag bijles, vooral in talen en wetenschappelijke vakken, zoals chemie en wiskunde, maar ik geef daarnaast ook zwemles. Via internet ben ik op de website van ListMinut terecht gekomen en heb me meteen ingeschreven. ListMinut neemt alle administratie uit handen zodat ik me volledig kan focussen op bijles geven, super handig!

2. Heb je een leuke anecdote over 1 van je diensten?
Sinds enkele weken geef ik zwemles aan een vrouw die zich wat meer comfortabel in het water wil voelen. Het was een leuke eerste les en meteen legden we een tweede les vast. Toen ik de keer daarop in het zwembad aankwam, stelde de vrouw haar zus voor. Ze kwam supporteren. Zo leuk! De zus was super enthousiast en boekte meteen een zwemles voor haar twee kindjes én hun vriendje! Dat is een groot compliment, en het geeft me enorm veel voldoening om te weten dat ik voor hen een verschil kan maken!

3. Waarom gebruik je ListMinut graag?
ListMinut is gemakkelijk te gebruiken, het platform spreekt voor zich en er is geen administratieve rompslomp. Het grootste voordeel is de flexibiliteit. Ik kan zelf mijn agenda bepalen, wat handig is als student. De afwisseling tussen de wetenschappelijke vakken, talen en zwemlessen is ook heel fijn. Maar het leukste aan ListMinut zijn de klanten! De ene dag geef ik zwemles aan een meisje van 4 jaar, de andere dag help ik een 19-jarige student met zijn examen Chemie en de week daarna geef ik bijles Nederlands aan iemand van 35. Ze hebben elk hun eigen doelen en ik ben blij dat ik ze mag helpen om hun doel te bereiken!

4. Hebt u nog tips voor de dienstverleners van ListMinut?
Blijf altijd vriendelijk en correct. Heb je een afspraak op een bepaalde datum en uur? Zorg ervoor dat je op tijd bent. Betrokkenheid maakt vaak het verschil. Ik stuur altijd een berichtje naar mijn studenten om hen succes te wensen met hun examen. Dat is een kleine moeite voor mij, maar betekent zoveel voor hen!

🥉 Zakaria

1. Wie ben je?
Mijn naam is Zakaria. Ik ben een trotse papa van een zoontje van 18 maand. In mijn leven heb ik al heel wat verschillende beroepen uitgevoerd. Ik ben magazijnier geweest, ik heb op de luchthaven gewerkt, ik heb leveringen gedaan,… Sinds kort ben ik zelfstandige geworden en werk ik via ListMinut als leverancier en verhuizer. Ik heb eindelijk iets gevonden wat bij mij past, ik ben 100% mezelf in dit soort jobs. Ik ben echt heel blij dat heb gevonden wat ik leuk vind en dat ik zo’n jobs ook kan uitvoeren.
Ik ben bij ListMinut beginnen werken als particulier, maar ik ben overgeschakeld naar zelfstandige niet zo lang geleden, want ik voel me echt gelukkig met dit werk en dus wou ik dat voltijds blijven doen.

2. Heb je een leuke anecdote over één van jouw diensten?
Ik heb er een heleboel, maar twee hebben me echt ontroerd!
Na het uitvoeren van een dienst bij een klant, zei ze “Ik ga jou een evaluatie geven, nog beter dan alle andere evaluaties van uw andere klanten!” en een andere klant heeft mij ooit gezegd “Ook al zou ik je willen vergeten, dat lukt me niet!” Dat is echt leuk om te horen. Ik doe wat er van mijn klanten gevraagd wordt, ik word ervoor betaald, maar wat mij echt plezier geeft, is zo’n complimenten krijgen. Het is eerder werken voor vrienden dan voor klanten, daar ben ik altijd superblij mee.

3. Waarom gebruik je ListMinut graag?
Het menselijk aspect zonder twijfel ! Ik vind het heerlijk om via ListMinut te kunnen helpen, omdat ik zo leuke mensen ontmoet. Mijn klanten worden soms zelfs vrienden. We creëren een vertrouwensrelatie en daar hou ik van. Naarmate de dienstverlening vordert, heb ik het gevoel dat de klant mij begint te vertrouwen. Dit zorgt voor supertevreden klanten en dus een geweldige job!

4. Heb je nog tips voor de andere dienstverleners van ListMinut?
Ik heb er drie! Het zijn mijn gouden regels om tevreden klanten te hebben:
Wees correct en beleefd
Vraag een goede en correcte prijs
Zorg ervoor dat je altijd goed communiceert met de klant

Bedankt aan onze dienstverleners, om elke dag opnieuw hun beste been voor te zetten!

Benieuwd hoe u beste dienstverlener van de maand kan worden? Lees hier alle uitleg! En wie weet zetten we u volgende maand in de kijker!  Wist u dat de beste dienstverlener van de maand ook een geschenkje krijgt? Niet slecht he!

Veel liefs,
Het ListMinut-team

Image

Nos meilleurs prestataires du mois d’août 2020 !

Nos meilleurs prestataires du mois d’août 2020 !

Ca y est ! Nos trois meilleurs prestataires du mois d’aout 2020 sont connus ! Nous sommes contents de voir des nouveaux visages, mais aussi un moins nouveau!

Sans plus attendre, voici notre TOP 3 du mois d’août 2020: Ahmed, Jolien et Zakaria ! Félicitations ! Afin de mieux connaître nos trois meilleurs prestataires du mois d’août, nous les avons appelés et leurs avons posé quelques questions. Alors, qui sont-ils et que font-ils ? Lisez la suite, nous vous les présentons !

Nous commençons par Ahmed, notre meilleur prestataire du mois !

🥇 Ahmed

Ahmed ListMinut

1. Qui êtes-vous ?

Je m’appelle Ahmed, j’ai 47 ans. Je suis indépendant dans le secteur de la rénovation et dans mon temps libre je suis instructeur en plongée sous-marine. J’ai une belle petite famille composée de mon épouse et mes 3 filles. J’ai rénové des immeubles en faisant tous les travaux moi-même. Je travaillais dans une société spécialisée dans une finition de qualité. Aujourd’hui dans mes prestations c’est ce que je veux proposer aux clients c’est une belle finition de qualité.

2. Avez-vous une chouette anecdote par rapport à une de vos prestations ?

J’ai réalisé une prestation où le client m’a vraiment touché. Je devais installer des barres pour une personne handicapée. J’ai proposé mes services gratuitement car j’avais envie d’aider cette personne, mais elle a refusé. Pendant la prestation j’ai beaucoup discuté avec cette personne de 98 ans. Il m’a raconté avoir connu la guerre et les camps de concentration. C’était une personne vraiment touchante. Nous avons eu une belle conversation très ouverte malgré nos confessions différentes. C’était très agréable et marquant.

3. Pourquoi aimez-vous utiliser ListMinut ?

Pour moi ListMinut a vraiment été un tremplin. J’étais au chômage et j’ai pu me lancer comme indépendant via ListMinut.
J’ai vraiment envie de profiter de ce moment pour remercier toute l’équipe pour ce qu’ils m’ont permis d’accomplir. Je me suis réellement lancé au mois de juin 2020 et depuis, les jobs se sont enchaînés.
Aujourd’hui j’ai des clients récurrents avec lesquels je veux continuer à travailler via ListMinut car comme ça je n’ai pas besoin de faire la facturation moi-même, c’est super pratique.

Et l’autre chose qui me plaît énormément chez ListMinut c’est la magie quand on arrive chez les clients. Il y a une relation avec les clients qui est propre à ListMinut, j’adore ce côté humain.

4. Avez-vous des conseils pour d’autres prestataires ?

Ne pas réaliser un travail à moitié fait. Soignez les finitions et vos clients seront contents.
Bonne continuation à tous !

🥈 Jolien

1. Qui êtes-vous ?

Je m’appelle Jolien et j’habite à Gand. Je suis étudiante en Ingénieur Civil et je suis en dernière année de master. Pendant mon temps libre, j’aime donner cours particulier, surtout en langues et en cours de sciences, comme chimie et maths. Et je donne aussi des cours de natation ! J’ai appris à connaître ListMinut grâce à Internet et je me suis immédiatement inscrite. ListMinut prend tout ce qui est administration en charge, comme cela je peux me concentrer sur les cours, c’est hyper utile !

2. Avez-vous une chouette anecdote par rapport à une de vos prestations ?

Depuis quelques semaines, je donne cours de natation à une dame qui aimerait se sentir plus à l’aise dans l’eau. On a passé un chouette premier cours, et immédiatement nous avons fixé un deuxième rendez-vous. Arrivée à la piscine, la dame me présente sa sœur, venue l’encourager. C’était trop chouette ! La sœur était super enthousiaste et a réservé un cours pour ses deux enfants et leurs copains ! C’est un grand compliment, et cela me donne une immense satisfaction de savoir que je peux faire la différence pour eux !

3. Pourquoi aimez-vous utiliser ListMinut ?

ListMinut est facile à utiliser, la plateforme parle d’elle-même et il n’y a pas d’ennuis administratifs. Le plus gros avantage est la flexibilité. Je choisis moi-même mon emploi du temps, ce qui est utile en tant qu’étudiante. Alterner entre les cours de langues, de sciences et de natation est aussi chouette. Mais ce que je préfère à ListMinut, ce sont les clients ! Un jour je donne cours de natation à une petite fille de 4 ans, le suivant j’aide un étudiant de 19 ans à passer son examen de chimie, la semaine d’après je donne cours de Néerlandais à un client de 35 ans. Ils ont tous leurs objectifs et je suis ravie de les aider à les atteindre !

4. Avez-vous des conseils pour d’autres prestataires ?

Restez toujours sympa et correct. Vous avez un rendez-vous tel jour à telle heure ? Faites en sorte que vous y soyez à l’heure. L’implication fait souvent toute la différence. J’envoie toujours un message à mes étudiants pour leur souhaiter bonne chance pour leur examen. C’est un petit effort pour moi, mais cela signifie beaucoup pour eux !

🥉 Zakaria

1. Qui êtes-vous ?

Je m’appelle Zakaria. Je suis un papa très fier de son fils de 18 mois. Dans ma vie j’ai exercé énormément de métiers différents. J’ai été magazinier, travaillé dans un aéroport, j’ai fait des livraisons,… Depuis quelques temps je suis devenu indépendant et je travaille via ListMinut en tant que livreur et déménageur. J’ai vraiment trouvé quelque chose qui me correspondait bien, je suis 100% moi-même dans ce type de jobs. Je suis vraiment content d’avoir trouvé et de pouvoir faire un job qui me plaît autant.
J’ai commencé à travailler sur ListMinut en tant que particulier, mais je suis passé indépendant il y a quelques temps car je me sentais vraiment heureux en faisant ces jobs et j’ai donc voulu faire ça à temps plein.

2. Avez-vous une chouette anecdote par rapport à une de vos prestations ?

J’en ai vraiment beaucoup, mais deux m’ont réellement marquées.
J’ai réalisé une prestation chez une cliente il y a quelques temps. Lorsque j’ai eu fini, elle m’a dit: “Tu vas voir, je vais te laisser une évaluation encore meilleure que ce que les autres clients t’ont laissé.” Et une autre cliente m’a un jour dit : “Même si je voulais t’oublier, je n’y arriverais pas” ! Ca m’a vraiment fait super plaisir. Je fais le travail que mes clients me demandent, je suis payé pour, mais ce qui me procure vraiment de la joie ce sont ce genre de compliments. C’est comme travailler pour des amis plutôt que des clients, ça me fait toujours super plaisir.

3. Pourquoi aimez-vous utiliser ListMinut ?

Ce que j’aime à mes prestations ListMinut, c’est le côté humain ! J’adore pouvoir rendre service sur ListMinut car je fais de chouettes rencontres. Mes clients deviennent parfois même des amis. On crée une relation de confiance et j’adore cela. Au fur et à mesure de la prestation, je sens que le client commence à me faire confiance. Cela résulte en des clients super contents et donc un job génial !

4. Avez-vous des conseils pour d’autres prestataires ?

J’en ai 3 ! Ce sont mes règles d’or pour avoir des clients satisfaits :
Etre correct et poli
Faire un bon prix qui soit juste
S’assurer de bien communiquer avec le client

Un tout grand merci à tous nos prestataires, de faire de leur mieux jour après jour !

Vous aussi vous voulez devenir meilleur prestataire du mois ? Lisez ici toutes les explications ! Et qui sait, le mois prochain ce sera vous ! Saviez-vous que le meilleur prestataire du mois reçoit un petit cadeau ? Pas mal, non ?!

A très bientôt,
L’équipe ListMinut